Bruiloft/First Dance

Wij laten je stralen tijdens je openingsdans!

Wat leuk dat jullie gaan trouwen! maar tegelijkertijd ook HELP ik moet een openingsdans doen. (of mijn aanstaande vrouw wilt dat) Geen paniek, wij zorgen er samen voor dat dit een te gekke first dance wordt die niemand meer snel zal vergeten!

Wat bieden wij?
In een eerste gesprek, bespreken we jullie wensen. Hoe zie je het voor je? Heb je filmpjes gezien op internet die je tof vind? Wat willen jullie graag? Het is tenslotte jullie belangrijke dag!

Hierna geven jullie nummers door, die voor het bruidspaar een bijzondere betekenis hebben of omdat jullie daar ooit voor het eerst op gekust hebben. Wij zorgen voor een gave mix, deze krijg je voorafgaand aan de eerste training.

Samen plannen we trainingsdagen in, wij zorgen dat het tot in de puntjes is voorbereid. Zodat we snel aan de gang kunnen. Elke training filmen we voor eigen gebruik. Zo kan je thuis in de woonkamer verder oefenen.

Wil je vlak voor je bruiloft nog een keer? Alles kan! Wij kijken samen wat nodig is en hoe vaak je samen met ons wilt oefenen.

Succes gegarandeerd! Wij hebben al vele mooie openingsdansen mogen maken/verzinnen.