Over Boogie Events

Life is an Event, Lets do it!

Boogie Events is een Entertainment bureau voortgekomen uit jarenlange ervaring op het gebied van evenement organisatie, workshops, dansprojecten, presentatie/hosting en teambuilding.

Van een tiktokworkshop tot vrijgezellenfeest, van openingsdans tot professionele organisatie en entertainment shows voor groot publiek en alles wat er tussen zit, Ik zorg ervoor dat uw activiteit of project een groot succes wordt. 


Wie zit er achter Boogie-Events?

Mijn naam is Ivana Suijkerbuijk en ik ben 30 jaar. Vanaf mijn 15e heb ik mijn eigen dansschool en ben jaren eigenaresse van dansschool Boogie Down in Bergen op Zoom geweest. Zelf train ik kinderen voor kampioenschappen als Nederlands, Europees en Wereldkampioenschappen. In mijn jongere jaren heb ik zelf ook op hoog niveau wedstrijd gedanst. Tegenwoordig sta ik 2 dagen voor de klas, in groep 8. Ik werk dus erg veel met kinderen en dit vind ik tegelijkertijd ook het leukste wat er is! Ik hou van organiseren en plannen om tot het juiste resultaat te komen. Ik ben een bezige bij die niet goed kan stil zitten. Ik presenteer een kinderprogramma Brainstorm en geef vele workshops op scholen en opleidingen.

Door de Corona crisis heb ik veel van mijn bezigheden even moeten stilzetten. Vandaar dat ik nu veel bezig ben met TikTok en Social Media. Boogie-Events is mijn grote trots waar ik een nog groter succes van wil maken.

Presenteren Brainstorm
Dansshows
Workshops