Over Boogie Events

Life is an Event, Lets do it!

Boogie Events is een Entertainment bureau voortgekomen uit jarenlange ervaring op het gebied van evenement organisatie, workshops, projecten en mediatie in dans, muziek, presentatie/hosting en teambuilding.

In een enorm verzadigde en versplinterde markt waar voor de klant geen overzicht meer is en inzicht in wat men exact nodig heeft, biedt Boogie Events structuur en overzicht door exact in te spelen op de wensen van de klant.

Wij menen een reëel beeld te hebben van het aanbod, evenals het inzicht om het maximale uit een ieders budget te halen. Dit kunnen wij vanwege onze jarenlange ervaring in deze wereld, waarin wij zeer actief zijn en inmiddels een groot nationaal en internationaal netwerk opgebouwd hebben.

Van een vrijgezellenfeestje of openingsdans tot professionele organisatie  of entertainment shows voor groot publiek en alles wat er tussen zit, wij maken uw activiteit of project tot een succes!


Wie zit er achter Boogie-Events?

Even voorstellen, mijn naam is Ivana Suijkerbuijk en ik ben 29 jaar. Vanaf mijn 15e heb ik mijn eigen dansschool en ben al jaren eigenaresse van dansschool Boogie Down in Bergen op Zoom. Zelf train ik kinderen voor kampioenschappen als Nederlands, Europees en Wereldkampioenschappen. In mijn jongere jaren heb ik zelf ook op hoog niveau wedstrijd gedanst. Tegenwoordig sta ik 2 dagen voor de klas, in groep 8. Ik werk dus erg veel met kinderen en dit vind ik tegelijkertijd ook het leukste wat er is! Ik hou van organiseren en plannen om tot het juiste resultaat te komen. Ik ben een bezige bij die niet goed kan stil zitten. Ik presenteer een kinderprogramma Brainstorm, ik vlog en geef vele workshops op scholen en opleidingen. Boogie-Events is mijn grote trots waar ik een nog groter succes van wil maken.

Presenteren Brainstorm
Ivana
Dansshows
Workshops