Vrijgezellenfeesten

Verras de aanstaande bruid of bruidegom!

Vrijgezellenfeestjes zijn het leukste! Zeker om dat de aanstaande geen flauw idee heeft, hoe erg haar/zijn vrienden zijn. Voor een goede start van de dag, of als mooie afsluiter kun je bij ons terecht.


Ladies

Houd de aanstaande bruid ontzettend van dansen? En staat ze na een paar glaasjes wijn al twerkend op de dansvloer? Dan is deze sexy worshop zeker iets voor jullie! Binnen een uur maken we samen een te gekke dans. Met de foto’s en filmpjes natuurlijk als blijvende herinnering. Dit kan geheel naar eigen invulling. Voorbeelden van thema’s kunnen zijn: Burlesque, High Heels, Hiphop, Dancehall, Sensueel tot pikant… Alles is mogelijk.


Gents

Staat de aanstaande bruidegom na een paar biertjes op de dansvloer alsof hij de enige echte Michael Jackson is? Dan maken jullie hem vast blij met een workshop waarbij hij écht leert dansen. Zo kan hij deze moves meteen toepassen op de stapavond die zeer waarschijnlijk nog in de planning staat op deze speciale dag. Voorbeelden van wat je de bruidegom zou kunnen aandoen zijn: Breakdance, Basic moves van Hiphop, Clipdance.. jaja, a la backstreet boys!

High Heels – Vrijgezellenfeestje